Xerox Nevertear - 95 micron (120 GM) - A3 - 100 vel

: 003R98057

 

Prijs per stuk € 72,50 excl. BTW
Totale productprijs € 72,50 excl. BTW
Exclusief belasting

Staffelkortingen

Aantal Prijs
10 € 62,95
5 € 67,50
1 € 72,50

Premium NeverTear is een hoogontwikkeld afdrukmateriaal vervaardigd van helder wit polyester. Het is perfect geoptimaliseerd voor zowel kleurenafdrukken als monochroom afdrukken. Het gladde, matte oppervlak zorgt voor een levendig beeld en uitstekende tonerhechting. Premium NeverTear heeft een hoogwaardige uitstraling voor de productie van duurzame afdrukken die intensief worden gebruikt. Als uw printer deze mogelijkheid biedt, kunt u er ook 2-zijdig op afdrukken. Premium NeverTear is scheurvast en kan worden gestanst en afgewerkt voor tal van toepassingen.

Premium NeverTear is water-, olie- en vetbestendig. De dunnere versies voelen zacht en glad aan, terwijl de dikkere versies zeer stevig aanvoelen. Alle dikten zijn geschikt voor offsetdruk voorafgaand aan het digitale afdrukproces.

Premium NeverTear is sterk en duurzaam zonder toepassing van lamineren, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

Premium NeverTear biedt bedrijven de perfecte mogelijkheid om bij kleinere aantallen synthetische afdrukken over te gaan van offsetdruk naar digitaal afdrukken – zonder aanloopkosten of proefdrukken. Vanaf nu kan iedere afdruk anders zijn. Documenten zien er beter uit en gaan langer mee...

003R98057

Datasheet

Productnaam
Xerox Nevertear
Formaat
A3
Micron
95 micron - 120 G/M2
Nieuw

Downloaden

Bijpassende producten

Gerelateerde producten: