Staples Premium - 80 GM - A4 - 500 vel

: 378904#10

Witheid: 170 CIE

Prijs per stuk € 6,25 excl. BTW
Totale productprijs € 62,50 excl. BTW
Exclusief belasting

Staffelkortingen

Aantal Prijs
200 € 4,50
100 € 5,25
50 € 5,50
20 € 5,75
10 € 6,25

Omschrijving

Kies Staples Premium papier voor het afdrukken van topkwaliteit documenten. Dit hoogwaardige papier garandeert een hoog contrast en krachtige kleuren, waardoor het ideaal is voor presentaties, brochures, folders, lesmateriaal en verslagen.

 Buitengewoon wit papier voor scherpe en levendige resultaten 

 Sneldrogend en zuurvrij voor langdurige documenten

 Duurzaam geproduceerd uit beheerde bossen met FSC en EU Ecolabel-certificering

 Bijdragen aan een duurzame toekomst met Staples Premium Paper

Hoogwaardige kwaliteit voor professionele afdrukken

Wanneer je de allerbeste kwaliteit nodig hebt voor jouw professionele documenten, kies dan Staples Premium papier. Dit papier biedt een buitengewoon witte basis die zorgt voor scherpe tekst en levendige afbeeldingen. Het hoog contrast en de krachtige kleuren tillen jouw presentaties, brochures, folders, lesmateriaal en verslagen naar een hoger niveau. Bovendien droogt het papier snel en is het zuurvrij, waardoor je documenten langer meegaan zonder kwaliteitsverlies. Of je nu een faxmachine, kopieerapparaat of printer gebruikt, Staples papier levert consistent indrukwekkende resultaten. 

Duurzaamheid voor een betere Toekomst 

Bij Staples geloven we in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom is ons Premium papier geproduceerd uit duurzaam beheerde bossen en draagt het labels zoals FSC en EU Ecolabel. Dit garandeert dat ons papier voldoet aan de hoogste normen van milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor Staples Premium Paper investeer je niet alleen in de kwaliteit van jouw professionele documenten, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. 

Investeer vandaag nog in de beste kwaliteit en ervaar de kracht van Staples Premium Paper.

Fabriekscertificaten: EMAS | ISO 14001 | ISO 50001 | ISO 9001 | ISO 45001

378904#10
Nieuw

Gerelateerde producten: