Lamineerhoezen

Subcategorieën

 • Lamineerhoezen Glans

  Lamineerhoezen glans

  Lamineerhoezen glans van Papier-Store zijn standaard voorzien van ronde hoeken. De lamineersheets zijn leverbaar op een dikte van 60, 75, 100, 125, 175 en 250 micron.

  Lamineerhoezen, of lamineersheets, zijn rondom 3 mm groter dan DIN-A-formaat. Hierdoor worden de vellen bij het lamineren / plastificeren helemaal ingesloten, geïncapsuleerd dus. Daarmee blijven de gelamineerde vellen volkomen waterdicht.

  De kunststof-laag van Papier-Store-lamineerhoezen wordt geproduceerd van PET. Dit materiaal is glashelder en recyclebaar. In combinatie met de premiumkwaliteit EVA-lijm, met een vast smeltpunt en constante viscositeit, wordt er bij het lamineren nagenoeg geen lijm uit de hoezen op de rollen geperst. Een behoud voor uw kostbare lamineerapparaat, geen matte lijmstrepen op de gelamineerde hoezen en veel minder onderhoud van de rollen.

  Lamineerhoezen van Papier-Store zijn voorzien van een unieke antistatische finish. Hierdoor kunt u sneller en nauwkeuriger uw prints en drukwerk in de hoezen positioneren. Papier-Store  levert lamineerhoezen in vele formaten, variërend van 59 x 83 mm tot en met formaat A2, van 2 x 68 micron tot 2 x 250 micron, in glanzend of mat. Daarnaast biedt Albyco speciale soorten, zoals hoezen met multoperforatie, zelfklevende lamineerhoezen en display lamineerhoezen met bruto DIN-A-formaten.

 • Lamineerhoezen Mat
 • Lamineerhoezen Display Formaat
 • Lamineerhoezen Filex (Glans)
 • Lamineerhoezen eenzijdig zelfklevend

Er zijn 63 producten.

Item 1-12 van 63 in totaal item(s)

Actieve filters