Durapaper heeft een dikte van 255 micron. Het is speciaal gecoat voor gebruik in digitale kleurenprinters en kopieermachines en kan dubbelzijdig worden afgedrukt voor een grotere productiviteit. DuraPaper is ideaal voor gebruik buitenshuis, waar weersbestendigheid en duurzaamheid van het grootste belang zijn. Het is bestand tegen chemische stoffen en waterafstotend, zodat het geschikt is voor vele toepassingen onder de zwaarste omstandigheden. DuraPaper is ideaal voor veel gebruikte documenten, zoals werkplaatshandleidingen, waarbij de kwaliteit van het origineel gehandhaafd moet blijven. Omdat Durapaper goed kan worden schoongeveegd, is het ideaal voor restaurantmenu’s, beveiligingpasjes en andere documenten die veelvuldig worden gebruikt. Wanneer DuraPaper wordt gelamineerd, hecht het zo sterk dat het elk document praktisch onvervalsbaar maakt. Het medium is zo duurzaam dat u het kunt vouwen, wassen en zelfs stomen.

Durapaper Er zijn 4 producten

Toont: 1 - 4 van 4 items
 • Durapaper heeft een dikte van 255 micron. Het is speciaal gecoat voor gebruik in digitale kleurenprinters en kopieermachines en kan dubbelzijdig worden afgedrukt voor een grotere productiviteit.

  € 174,25 € 210,84 (incl. btw) Toon alle prijzen
 • Durapaper heeft een dikte van 255 micron. Het is speciaal gecoat voor gebruik in digitale kleurenprinters en kopieermachines en kan dubbelzijdig worden afgedrukt voor een grotere productiviteit. Xerox, DuraPaper labels, mat, polyethyleen, wit, 178µm, 210mm x 297mm, label met ronde hoeken, A4, permanent, zonder splitten, aantal etiketten per vel : 1, doos...

  € 28,50 € 34,49 (incl. btw) Toon alle prijzen
 • Durapaper heeft een dikte van 178 micron. Het is speciaal gecoat voor gebruik in digitale kleurenprinters en kopieermachines en kan dubbelzijdig worden afgedrukt voor een grotere productiviteit.

  € 124,95 € 151,19 (incl. btw) Toon alle prijzen
 • Durapaper heeft een dikte van 255 micron. Het is speciaal gecoat voor gebruik in digitale kleurenprinters en kopieermachines en kan dubbelzijdig worden afgedrukt voor een grotere productiviteit

  € 149,95 € 181,44 (incl. btw) Toon alle prijzen
Toont: 1 - 4 van 4 items
Product successfully added to the product comparison!