Xerox Carbonless - A4 - Voorvel - Groen - 500 vel

: 003R99081#5
Prijs per stuk € 22,75 excl. BTW
Totale productprijs € 113,75 excl. BTW
Exclusief belasting

Staffelkortingen

Aantal Prijs
20 € 19,95
10 € 21,50
5 € 22,75

Xerox zelfkopiërend papier is ideaal voor het creëren van meervoudige formulieren op aanvraag, in kleine of grote volumes. Schrijf gewoon op het bovenste vel en u krijgt een intensief, zwart beeld op de rest van de formulieren in de set. In tegenstelling tot offsetafdrukken, zijn er geen opstartkosten en hoeven er geen grote hoeveelheden bedrijfsformulieren te worden geproduceerd, die vervolgens verouderd raken.

Xerox zelfkopiërend papier is speciaal ontwikkeld voor gebruik in hogesnelheidskopieerapparaten en -laserprinters, waarin veel invoerrollen en hoge fusertemperaturen aanwezig zijn. Het zwaardere zelfkopiërende papier van Xerox levert, in vergelijking met ander zelfkopiërend papier, een stevigere, betrouwbaardere pagina voor een vloeiende, consistente, probleemloze invoer door het apparaat.

Het gecoate papier is beschikbaar in enkele vellen, die kunnen worden bedrukt en vervolgens in de gewenste volgorde kunnen worden gelegd. Het gecoate papier is ook beschikbaar in vooraf gestapelde sets van maximaal vier (4) delen, in normale of omgekeerde volgorde, afhankelijk van de volgorde waarin ze door het apparaat worden gevoerd.

Xerox zelfkopiërend papier is chemisch gecoat zelfkopiërend overdrachtpapier. Xerox CB- en CFB zelfkopiërend papier heeft een coating die bestaat uit microcapsules met beeldvormende verf op de achterkant van het vel. Bij Xerox CF- en CFB-papier zit er een coating van corresponderende chemische eigenschappen op de voorkant van het papier.

Wanneer er druk wordt toegepast, breken de microcapsules en wordt de beeldvormingsverf overgebracht op de corresponderende chemische eigenschappen op de voorkant van het CF- of CFB-vel. De chemische stoffen reageren hierop en vormen een effen, intensief zwart beeld.

003R99081#5

Datasheet

Productnaam
Xerox Carbonless
Formaat
A4
Kleurfamilie
05 Groen
PK/DS
5
Type Vel
Voorvel
Nieuw

Gerelateerde producten: